Riverside mother fucker

Just nu sitter jag och lyssnar igenom Spotify-listan som är ihopplockad med massor utav bra musik inför Valborg imorrn! Jag är taggad som fasen. Tror att morgondagen kommer blir riktigt bra!

Snart blir det en dusch och imorgon är jag ledig, underbart :D Jag längtar! God natt.

sängdags

Nu börjar jag bli riktigt trött. Snart dags för sängen.

Imorgon blir det:
skola
möte med rådgivaren till vårt UF
ungdomsmottagningen
testa balklänningen igen så de kan fortsätta sy in den
träffa Pontus
något mer?

God natt!

Jag och Pontus i vintras
!

Gårdagens köp



Jacka och shorts från Cubus.

jahopp

Linköping igår var sjukt roligt! Handlade en ny jacka och ett par shorts, bilder kommer senare.

Just nu sitter jag på svenskalektion, och helt ärligt, roligare har jag ju haft..

kort dag

Nu är jag hemma efter att ha gjort filosofiprovet. Filosofi måse väl ädå vara det skummaste ämnet. Provet gick väl sådär och jag kände att jag mest flumade igenom hela skiten, haha. Skönt att ha det gjort i alla fall. Snart ska jag tillbaka för att ha projekthandledning, SUPERKUL!? Dessutom är hela min grupp sjuk så det är bara jag som ska gå dit..

I eftermiddag blir det nog lite plugg och sedan en sväng till Linköpinng med Nette. Ska kolla på studentklänning till henne. Jag har redan köpt min som tur är, då slipper man fundera över det.


en riktigt mysig måndag

Igår blev det bara någon timme i skolan, lite plugg inför dagens filosofiprov. Efter skolan blev det en mysig lunch på Fräcka på Kungsgatan ute i solen med Nicoline, Malin, Lydia och Andreas! Efter det åkte Andreas och jag och hälsade på hans mamma lite, sen vidare till hans mormor och fikade i det vackra vädret. In till stan igen, blev en runda på stan för att sedan gå ner till kommunfullmäktige. Jag skulle dit med smhällskunskapsgruppen men släpade med min pojkvän, haha. Efter att ha suttit där någon timme åkte vi hem till Filip och Tove som flyttade in i den nya lägenheten igår.

på fräcka igår



Malin vill inte vara med på bild.. haha

Bio

Snart blir det bio med Andreas, Lovisa, Gustav, Fanny och Simon. Shutter island! MYS

En härlig helg

Då var det söndag igen men vad gör det? I fredags blev det en kväll med Nette och Jenny. Vi var runt lite och hade allmänt trevligt. Lördagen spenderades i Eksjö, det var regementets dag så var nere och hälsade på Andreas. Det blev tidigmorgon och vi var väl tillbaka runt 16.30.

Igår kväll blev det grillning och sedan en sväng till Trädgår'n. 

Nette, Jenny och jag i fredags


Regementets dag Eksjö igår


På Trädgår'n igårkväll


Rockkonsert

Dagens planer ändrades något. När det var dags att ge sig av till stan fick vi höra att esteterna skulle ha en rockkonsert i Aulan. Det var riktigt underhållande kan jag lova och vi skrattade så vi grät emellanåt. Eller som Nicoline skev i sin blogg, "våra kära esteter (sånna som inte har alla hästar hemma) på skolan hade en rock konsert och det var... bra.". Haha, nicki då! Aja, det var i alla fall kul som sagt och jag tycker att dom var duktiga.

Dagens

Årsredovisning, jippi!

Sitter för tillfället i skolan och ska snart fortsätta skriva på vår årsredovisning med projektet. Skönt att vi snart är klara! Är bara det jobbiga kvar nu. Jossan o jag ska skriva ekonomidelen och så måste jag skriva VD-rapporten.. Men det gör vi nog snart.

Om ett tag bär det av till stan för en solning med Jossan som för tillfället skriver prov. Sen ska jag nog hem och sova, jag är SÅ TRÖTT. Annars har jag inte mycke planerat för dagen. FREDAG IMORRN! Kan det bli bättre?


Halva veckan avklarad

Onsdag och halva veckan har passerat. Idag har jag hunnit med skolan, åka till Rafaelas mode och fixat med balklänningen och gått till banken för att skaffa hembank. Skönt! Mamma köpte med lite muffins och kakor från Lindahls så det blev även en eftermiddagsfika här hemma.

Nu ska jag plugga lite och om ett tag tänkte jag vara snäll och följa med mamma och handla mat.

BARA FÖR ATT...

... vissa älskar filosofi


... dom här snyggingarna är mina favoriter


... det var mycket snö i vintras


... det här ser fräscht ut


... vi har kännt varandra sen vi var 6 år


... hon var så jäkla het här


... jag saknar honom i veckorna


... jag är ego

Bestämd liten kille?



Haha så himla kul!

Haha, älska facebook-grupperna

petter ringer: "ska vi riva hela haket? ", "såklart!", så gör man inte de ;pPppPp


Island ringer: "Vill du ha ett askmoln?" "nääe", så fick man de ändå ;PppPppP


maskinen ringer "vad gör du?" "dansar" så står man still :P:P:pp;PPPPP;P;P

Pappa ringer:"Var är du?""på jobbet" så är man i bollhavet på donken ;PppPP

OLW ringer: "är det fest eller?" "Ja", så är det fredagsmys ;pPpPp


Hemklickat från H&M




Idag



Lite nytt






Allt ovan från Myrorna

Kjol från H&M




Jag köpte även ett par svarta jeans på H&M som jag tänkte göra om till shorts och en kjol på Myrorna som jag tänkte göra om lite. Bilder kommer när det är färdigt!

Såna här dagar borde vara oftare

Idag har varit en bra dag. Sovmorgon, lunch på stan, shopping och sist lite plugg.

Mötte upp Josefine runt lunch nere på stan, tog cykeln ner i det fina vädret. Även Malin och Nicoline var med men ingen av dem kunde tyvärr följa med och käka. Det blev uteserveringen på Fräcka Frökens, riktigt härligt. Malin höll platserna åt oss medans vi beställde innan hon var tvungen att gå!
Efter lunchen blev det en shoppingrunda. Hittade en söt kjol på H&M samt ett par svarta jeans som jag tänkte klippa av till shorts. Efter ett tag tyckte Josefine att vi borde gå till Myrorna, jag har aldrig hittat något jag gillar där förut så jag var lite skeptisk, men det blev som hon ville så vi gick dit. Vi gick runt ett tag och jag hittade både det ena och det andra. Så i slutändan var det jag som kom ut med en full påse med kläder! haha
Bilder på kläderna kommer lite senare.

På Fräcka, myyys!


En hemmadag

Efter att ha bestämmt mig för att relogion och filosofi är riktigt tråkigt så valde jag att stanna hemma idag. Sitter och pluggar med annat som måste göras stället. Rätt skönt dessutom att inte gå upp för än klockan 10! Josefine smsade förut och påminnde mig om att vi hade bestämmt att vi skulle bokföra för vårt UF-företag idag, så vi bestämmde att hon kommer hit istället. Blir en lunch tillsammans först sen är det bara att ta tag i bokföringen. Undra om vi ens har alla kvitton, tvesamt..


FÖRLÅT JOSSAN, men du ser så gnällig och rolig ut här ;)

Slut på det goda

Då var helgen över och imorgon sätter vardagen igång igen. Helgne har varit riktigt lyckad och jag ser redan fram emot nästa. Imorgon går jag bara två timmar i skolan med två extremt tråkiga lektioner, överväger om jag ska stanna hemma istället. Hmm, får se hur jag gör..

Min vecka har avslutats på det nu mera vanliga viset. Först middag, sen skjutsa Andreas till stationen och sist Wallander. Jag gillar inte söndagar, jag får en såndär obehaglig känsla och det känns som att helgen är över föralltid. Det är den ju visserligen men det jag menar är att det känns tufft att ha en hel vecka framför sig.

Andreas och jag pratade lite om sommaren idag, det lutar åt att det blir en sväng till Öland. Kan bli riktigt mysigt! Vi får väl se om det blir som vi tänkt oss. Nu blir det sängen, god natt.


Jag är kär, och jag gillar känslan!

Depp

Jag har sjukt tråkigt. Hata söndagar!

i vintras. Pontus, jag, Nette

Middag på Athena

Nu är jag hemma igen efter en middag med mamma, pappa, morfar, Christina och Andreas på den grekiska restaurangen Athena. Maten var rikigt god och snart blir det mys i soffan med film, chips, läsk och självklart min underbara pojkvän!


Frukostdags

Gårdagens planer blev något ändrade, men det blev riktigt lyckat ändå. Efter förfesten åkte vi direkt till Hugo. Där träffade jag bland annat Liza och vi hade sjukt kul. Det var länge sen jag var på Hugo, har mest blivit Otten de sista gångerna. Men faktum är att kvällarna på Hugo nästan alltid blir mer lyckade!

Några bilder från igår




. . .

Det vankas fest! Blir nog även en sväng förbi Deli sen troligen Otten. Ikväll är "En jobbig djävul" där från TVprogrammet Ballar av stål. Undra vad han kommer hitta på.. Lite smått läskigt ;)

Fredag

Just nu sitter jag hemma och väntar på att Josefine ska komma. Har redan haft samhällskunskap på morgonen och vid elva ska vi till folkrörelsearkivet med historiagruppen. Tror jag slutar vid 14.20 så då blir det kanske en sväng på stan med mamma. Jag måste hitta ett par skor till balen och en studentklänning!

Idag:


56 dagar kvar

Om det är något som förmedlar känsla så är det väl studentsånger! SNART ÄR DET VÅR TUR!!!

Korv?

Alla människor vet ju hur en korv ser ut, en helt vanlig hot dog! Nu har scan varit riktigt finurliga och gjort en ny slags korv, nämligen KULKORV. Det är alltså korv formade till små bollar/kulor. Det ser typ ut som köttbullar men smakar alltså korv.. Av vilken anledning liksom? Jag tror jag dör! hahahaha

vad är nästa roliga idé?


Jag älskar sol

Idag blev det att sitta ute med Lollo i solen, helt underbart! Hörde att någon pratade som snö nästa vecka men det får ju bara inte vara sant.. Snälla Gud, gör så att vi slipper snön tills minst i december igen!

Imorgon är det någon "studentdag" för alla treor. Vi ska tydligen lära oss studentsången, vett och etikett med mera. Det blir säkert roligt!

Nu ska jag nog måla mina naglar om jag orkar, sedan blir det sängen.
God Natt!


Håltimma

Just nu sitter jag hemma i soffan, hade 1½ timmas hål så bestämde mig för att åka hem. Snart ska jag tillbaka till skolan för att ha religion. Vi ska skriva om Israel-Palestinakonflikten, skönt att jag har jobbat om den i samhällskunskapen så slipper jag plugga!


Vackert väder och jag sitter inomhus

Idag var jag hemma tidigt eftersom jag slutade 11.40. Riktigt skönt! Pappa och jag åkte och lunchade på Scandic, det var jättegod mat med äppelkaka pch vaniljsås till efterrätt, något bättre än skollunchen.

Nu sitter jag inomhus och och skriver på mitt ***** samhällsarbete, jag vill bara UT I DET FINA VÄDRET! Efter det här arbetet hoppas jag verkligen att det lugnar ner sig i skolan, för det har vart helt sjukt mycket på sistone.. Jag orkar inte.


Mot skolan


Dålig uppdatering..

Fredagen var kanon. På förmiddagen var vi ute och red, kom på att det är SEX år sedan jag slutade rida! Tiden går fort, kanske för fort.. Efter den goda lunchen blev det spabehandlingar, hur skönt som helst. Jag gjorde någon alginpackning som tydligen skulle vara bra för kroppen, det var riktigt härligt i alla fall.

I stort sett hela lördagen spenderades på Liu här i Norrköping för att skriva högskoleprovet. Visst, det var segt att vara där mellan 8-16.15 men nu är det över och det är riktigt skönt att ha det gjort. Kvällen blev lungn för jag var hur trött som helst. Mamma hade lagat i ordning oxfilé och Becka hade gjort efterrätt. Efter det blev det filmen Into the wild, hem riktig slapparkväll. Jag kommer på mig själv hur tråkig jag har blivit, jag nöjer mig liksom med att ligga hemma en lördagkväll! Men jag går lite i perioder tror jag. Ibland vill jag festa dyngen runt, och ibland är jag bara så otroligt trött på det. Just nu är det nog det sistnämnda.

Idag är det söndag vilket innebär sista dagen på lovet, LITE ÅNGESTFYLLT. Men min söndag har varit riktigt bra, bättre än de flesta tror jag. Den har spenderats med Andreas och hans pappa. Vi blev upphämtade hemma hos mig på förmiddagen, och lite spontant åkte vi ut till Strömsfors där hans pappa bjöd på fika ute i det underbara vårvädret. Efter det åkte vi in till stan igen och tro det eller ej, men det blev faktiskt en glass på Halvars. VÅR! Efter det åkte vi mest runt lite och kollade på massa fina hus, och efter ett tag blev det att ge sig av hem till Andreas. 
 
Jag tror att vårvädret gör en liten igen, haha. För vi sprang runt som små ungar, hoppade studsmatta och bara larvade oss. Andreas fick även något ryck och slet fram en moppe ur förådet. Jag tror han saknade att vara 15, för herre gud vad han tjatade att vi skulle åka en sväng. Så det blev en tur på moppen också. Och JA, jag skämdes! haha men strunt samma. Vi hade kul.

Nu har andreas åkt tillbaka till lumpen igen och jag har hunnit med att göra en uppgift i filosofi som ska lämnas in imorgon. Skönt, nu slipper jag få massa rester i det ämnet i alla fall!





Lovet börjar gå mot sitt slut

Jag känner mig riktigt duktig! Har pluggat i flera timmar nu så snart är jag färdig med historiauppsatsen, skönt. Imorgon bär det av till Kisa med mamma, systrarna, moster och kusinerna. Vi ska tydligen ut och rida på förmiddagen, sedan blir det lunch och på eftermiddagen spabehandlingar! Snart är det nog dags för sängen, god natt.


Blått blir till grått

Det blev en lunch på Skafferiet med Josefine, riktigt mysigt. Vi hade täkt sätta oss på någon uteservering men det var fullt överallt. Nu sitter jag hemma och pluggar och förstår verkligen inte hur jag ska hinna klart med allt. Jag var ju nere och lämnade Hugo hos mamma förut och då sa hon att hon och min moster hade bokat en heldag på spa imorgon för oss tjejer! Riktigt härligt, synd bara att behöva känna att man egentligen inte har tid..

Lollo ringde även nyss och bad att jag skulle hämta henne och Becka hos kusinerna i Ljunga, så det är väl bara sätta sig i bilen och åka. Alltså jag är så himla snäll ibland! haha
Sen är det väl bara på't igen, usch..


Inte måndag, inte måndag, inte måndag...

Då var det redan torsdag då. Shit vad lovet har gått snabbt, för snabbt. Jag kan ju inte påstå att jag suktar efter måndag direkt.

Eftersom vi har typ världens största uppgift i samhällskunskapen så är det så att man måste fixa en intervju med någon expert på det område vi skriver om. Jag har nu mailat både FN, Utrikespolitiska institutet och SVT, men fasiken va svårt det ska vara att få tag på någon som är villig att svara på lite frågor.. Nog pratat om det!

Nu ska jag snart göra mig iordning för att dra ner en sväng på stan och möta Josefine. Vi pratade  om att ta en fika, det låter ju rätt mysigt. Hoppas solen inte försvinner nu bara så kanske man till och med kan sitta ute!
Just det, jag tänkte ta cykeln ner, problemet är nog bara det att jag ska försöka få med mig Hugo också  för jag ska lämna honom på mammas jobb. Det känns som ett omöjligt uppdrag att försöka cykla med honom i ett koppel brevid. Det kan nog bli en upplevelse, vi får väl se om jag lyckas komma helskinnad ner till stan, haha!



Hemåt

Just nu sitter jag på bussen påväg hem från Jenny. Det blev en trevlig kväll hemma hos Nette igår med många gamla minnen och mycket skratt! Nu blir det hem och fortsätta plugga tror jag. Tråååkigt..

Tisdag

Just nu sitter jag hemma hos Nette med henne och Jenny. Vi har kollat utbildningar till hösten. Jag och Jenny var och solade förut, sen blev det middag på Max. Riktigt lyxigt, haha..

Om ett tag ska vi hem till Jenny, blir att sova där inatt!

Hahaha, massa gamla bilder från Nettes data!










En riktig familjehelg

Då var hela påskhelgen över och jag är mätt på att vara social med familjen. Jag tror inte att jag har umgåtts såhär mycket med min familj på flera år, förutom när vi har rest och sådant då.. men inte annars!

Idag har jag hunnit med att skriva en del på mitt samhäll c-arbete, skönt! Nu under kvällen blev det mys med mat från Spicy Hot, sällskapsspel och tänd brasa. Riktigt trevligt faktiskt. Men nu börjar jag få nog av att vara social med min familj faktiskt. Imorgon ska jag troligen träffa Jenny, det blir nog bra! Vi får helt enkelt se vad vi hittar på. Nu blir det antingen film med Lollo om hon kan bestämma sig för någon bra, annars går jag nog och lägger mig. Det låter faktiskt rätt skönt det med :)


Plugg..

Den här eftermiddagen har spenderats framför datorn. Jag har suttit och skrivit på mitt samhällsarbete som handlar om konflikten mellan Israel-Palestina. Visst, det är intressant, men det tar sådan himla tid! Nu tänkte jag ta en liten paus, tror jag följer med Lollo ut när hon ska övningsköra lite. Sen får vi väl se vad man hittar på till kvällen.

Gud måste skämta

Vitt! Snö! Ne, nu får det räcka. Jag trodde jag skulle slippa se det här vita lagret på backen på några månader, men tydligen inte..


Filmtips; Aurore

Jag såg precis klart filmen Aurore som Becka tipsade om att vi skulle se. Det var en otroligt stark och extremt hemsk film. Det handlar om en flicka som heter Aurore som till en början lever ett mycket bra liv. Hennes mamma blir sjuk och en styvmamma ersätter hennes plats. I och med detta vänds Aurores liv totalt upp och ner. Hon blir brutalt misshandlad och det dröjer allt för länge innan någon upptäcker detta.
Filmen utspelar sig i Frankrike under 1900-talets början och är baserad på Aurore Gagnons liv.
Den här bara MÅSTE ses!

Här är en låt som handlar om filmen, väldigt gripande!

bullbak med becka

Jag börjar känna mig lite bätter vilket är underbart, hoppas att jag är helt frisk imorrn. Då blir det kanske stan en sväng, men det får vi se.

Just nu bakar Becka och jag bullar. Hon fick ett ryck och började tjata så det blev så.. haha. Bullarna står och jäser så vi passar på att se lite film emellan. Vi ska se Aurore, den ska tydligen vara jättehemsk. Vi får väl se!

Fortfarande inte frisk

Gud vad jag hatar att vara sjuk, man blir ju helt isolerad! Jag var nästan säker på att jag skulle vakna upp och känna mig bättre idag, men tydligen inte. Det är jättefint väder ute och jag blir galen av att sitta inne, ska nog ta en promenad lite senare.

Igår var det påskafton och det firades med släkten här hemma. Blev även lite firande av Lollo eftersom hon fyllde år i veckan. Vi slog två flugor i en smäll så att säga! Det blev en hel del lekar, mycket mat och lite annat.

Nu tänkte jag göra allt för att bli frisk, borde även stta igång och plugga för jag har sjukt mycket att göra under lovet. Föresten så är det ju högskoleprovet på lördag också, känner mig verkligen jättesugen på att göra det! eller inte.. Tror inte det blir att plugga så mycket till det utan det får gå som det går.

Kartongen med studentmössan i står här brevid mig och påminner mig om att det verkligen inte är långt kvar nu, det är bara kämpa på dom sista veckorna!



Irländsk julafton:
  



   

Så lagom till lovet

Självklart har jag gått och blivit förkyld nu såhär lagom till att det är lov, underbart! Det ser ut att bli en lugn dag idag. Becka och jag har legat framför tv:n hela förmiddagen och kollat på Pippi Långstrump på rymmen som gick på 4:an. Det var inte igår man såg den filmen! Älska Astrid Lindgren.

Igår var det tänkt att vi skulle gå ut, men planerna sprack lite. Det blev förfest hos mig men när vi väl skulle gå iväg var klockan för mycket, och vem betalar för att få komma in på Otten liksom? haha
Så istället blev jag kvar hemma med Liza och Josefine ett tag, blev även ganska tidigt i säng. Jag känner dock att det var rätt så bra för min del, för idag mår jag inte bra alls. Har laddat med nässpray och näsdukar.

Bild från Trysil v.3 med tjejerna
 

RSS 2.0