Sommarsommar

 

Mörkhårig

Hittade den hör bilden, den är från i våras. Ganska stor skillnad. Långt och mörkt hår, nu är det kort och ljusare :)


<3

Imorgon börjar en veckas gemensam semester. Äntligen!


Bästaste BEYONCÉ!!

SVT sänder en av Beyoncés konserter såhär på lördagskvällen. JAG DÖR! Jag bara måste se den kvinnan live!! No options! Finaste bästa Beyoncé. Min IDOL!


My childhood was awesome.


Promenad x2

Idag har varit promenad- och fixardag. Imorse blev det promenad vid Ågelsjön med Andreas och Hugo. Nu sitter jag hemma i soffan efter att ha varit på ytterligare en skogspromenad med Hugo, Josefine och hennes lilla Tuva! En riktig motionsdag :) dock har jag stukat ena foten, inte så farligt men det känns. Typiskt mig att vara klantig! Imorgon fyller Becka hela 18 fucking år! Så ikväll är det krogen som gäller för henne. Men jag ska nog se till att hon vaknar till min ljuva stämma imorgon bitti! Mohaha


Vackra, vackra Blick!


Lugn dag av återhämtning

Jag har varit i Arkösund en sväng. Tog med mormor ut. Jag skulle egentligen åka ut för att hämta Hugo, ska vara hundvakt åt honom imorgon, men jag blev kvar där ute ganska länge. Skönt att bara ta det lugnt med tanke på hur dålig jag kände mig igår. Som tur är känner jag mig bra idag!


Blä

Det blir inget jobb för mig imorgon, jag känner att huvudet inte riktigt är på min sida. Usch, jag hatar att behöva sjukanmäla mig :( jag hade ju bara en dag kvar innan min lilla ledighet! Fina blomman vi fick av Emilia och Niklas i lördags.


Hemska värk!

För tillfället ligger jag nerbäddad i sängen men jordens huvudvärk. Det börjar bli något bättre. Hoppas på att jag känner mig bättre under kvällen, för imorgon är min sista jobbdag innan min lilla minisemester på 1v!


Presenttips?

Min minsta lillasyster fyller 18 på söndag. Vad köper man? Har verkligen idétorka. Hon kan inte kläcka ur sig något hon vill ha..


Mestadels jobbelijobb

Det händer inte mycket roligt om dagarna just nu. Både Andreas och jag jobbar mest, men nästa vecka är vi LEDIGA!! Hur skönt? Ber till gudarna att dom ordnar lite vackert väder, trots att vädersnubbarna på tv verkar utlova allt annat än lite sol..


På prov


Irriterad

Har massa bilder som jag vill lägga upp men den här otroligt ofungerande bloggappen vill ju inte samarbeta!


Fyra timmars sömn

Igår hade vi en jättetrevlig kväll med grillning hos oss med Emilia och Niklas! Det blev dock lite senare än vad jag trodde, fyra timmars sömn och nu är jag tillbaka på jobbet igen. Man vad gör det om man får umgås med härliga vänner? :)


ÄNTLIGEN!!!

Äntligen fungerar bloggappen igen!! Jag sitter så sällan vid datorn nu när vi är lediga från skolan så det blir inte av att jag bloggar om det inte fungerar att blogga från mobilen. Men nu så ska jag försöka bättra mig igen :) Tiden går så fort och det händer så mycket. Jag kom nyss hem från jobbet och ikväll kommer Emilia, Niklas och lilla Elliot över på en grillkväll. Precis lagom för min del, för imorgon så börjar jag jobba 6.45. Det blir en ganska tidig kväll alltså. Jag är helt veckovild, vet inte ens om det är vardag eller helg! Ska lägga in lite härliga sommarbilder snart också tänkte jag! Andreas och Elliot efter begravningen förra fredagen.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1836817/images/2012/pic_4ff84ac7e087c328e3004986.jpg" class="image">


RSS 2.0