Happy new year











THAILAND!!!

Da var man pa Koh Tao! Skont att antligen vara har efter en mycket lang resa. 10 timmar flyg, 11 timmar buss och 5 timmar bat..

Igar var det valkomsfest har pa on, riktigt trevligt. Idag har det mest vart strandhang och vollyboll, snart ar det dags att ata! Ska ta lite bilder med och lagga upp snart :)

merry x-mas

Då var julafton över för det här året också och jag känner mig nöjd. Blev jobb 12-16 på självaste dopparedagen, men vad gör det? Fyra timmar med dubbelt betalt, jag står ut.. Sen blev det att åka till kusinerna där hela släkten redan befann sig. Massor med mat, godis, dricka, klappar, skratt och spel kan nog sammanfatta kvällen/natten ganska bra! Var väl hemma runt 2.30 igen.

Idag har jag jobbat mitt sista pass på ca sju veckor, hårt liv! Nu har jag snart packat klart allt för imorgon sticker jag!! Och nej, jag har inte med mig den största väskan full med kläder, för jag tänkter shoppa i Thailand! Kan inte riktigt fatta att jag verkligen åker imorrn.. 47 dagar hemifrån, det är trots allt ett tag.

Jag ska försöka att blogga så mycket som möjligt där nerifrån samt lägga upp bilder så att alla som vill här hemma kan se vad vi pysslar med :) Nu ska jag nog åka och köpa en tidning eller något annat tidsfördriv, 10 timmar på ett plan utan sällskap kan kännas lite länge annars!

Soon baby, soon.

Idag har jag sovit till klockan 12.30, helt onödigt men sjukt skönt! haha. Bakade julgodis med Becka på eftermiddagen, blev riktigt lyckat faktiskt. Blev både knäck och julkola! Senare åkte jag ner på stan för att möta upp söta Helena. Blev en fika samt en snabbtitt i affärerna. Både hon och jag fick med oss snygga stickade tröjor hem, det var 50% på allt stickat på BikBok idag nämligen. Jag som borde hålla i pengarna, men pappa erbjöd sig att köpa den i julklapp till mig om jag bara slog in den :)

SNART är det julafton och SNART åker jag till Thailand!!! Nu är det verkligen inte långt kvar :D Två jobbpass att klara av innan, men vad är det mot 6½ vecka i värmen? Can´t wait to meet my lovely boy again!

LÄNGTAR!

Klockan är 17 och min "dag" har just börjat! Jobbade natt i natt så jag gick upp för bara några timmar sedan. Snart ska jag ner på stan och fixa de sista klapparna samt växla lite money inför resan. BARA SEX DAGAR KVAR NU!!! :D Jag längtar! Dessutom är det bara 4 dagar kvar till julafton, härligt säger jag bara!

Det blir jobb i natt igen, vända på dygnet lite.. Men pengar sitter ju aldrig fel, och om det är någon gång jag verkligen behöver pengar så är det väl nu. 46 dagar i Thailand är trots allt inte gratis!

Nu måste jag kila, bye!

God natt

En jättetrevlig myskväll med Jenny. Jag är trött. God natt.

Ska jag falla, då ska jag falla fritt.

Igår blev det först lite chill hemma hos Maria, sedan drog vi vidare till Otten. Jag har inte varit på otten sedan studenten, och det är ju knappast något att rekomendera. Det var sjukt lite folk och inte roligt alls.

Idag är det jobb 12-21, jag är ganska opepp. Är så himla trött, skulle vilja ligga kvar i sängen långt in på eftermiddagen! Men nu blir det inte så, så nu ska jag nog gå och sminka mig, äta lite och dra mig mot jobbet. Ikväll kommer Jenny, blir nog väldigt lungt och jag kommer somna tidigt!

How nice?


HUR SNYGGA ÄR INTE DOM HÄR KOPPARNA DÅ?? HAHA, HIGH FASHION!


STADEN

Nyduschad och sminkad. Snart kommer Liza och hämtar upp mig för en sväng på stan. Bye!

She got that whole place glowing

Igår blev det jobb 16-21, trots att jag inte vaknade i bästa tillstånd så var det faktiskt skönt att jobba några timmar. Jag, Jossan och hennes syster var även på McDonald's julmys ett tag. Vi blev bjudna på skinkmacka,´must och annat gott. Vi fick även en varsin julklapp :)

Just nu sitter jag bara och degar i soffan, har just sett ett avsnitt av Bonde söker fru. Strax ska jag åka och hämta mamma på jobbet och ikväll blir det girls night! Hoppas på en lyckad kväll.

Bild från personalfesten påHugo i onsdags, lånad från Fredrik Rydin. Inte bästa kvaliteten.
Vendela, Natta, Jag, Olivia, Denise, Jossan och Nicke.

Julmys

Snart kommer Jossan och hämtar upp mig, för idag är det lite julmys med jobbet. Blir nog lite fika och så. För övrigt mår jag inte speciellt bra idag! Blev hårt igår, jag som skulle ta en lugn kväll, haha. Nu måste jag klä på mig och bada i parfym så all äcklig röklukt i mitt hår från igår försvinner..

Bilder från julkytis hos Antonia



Personalfest

Kvällen blev riktigt lyckad trotts att jag inte hade så stora förväntninar. Kom just hem vilket innebär att det spenderades ganska många timmar på Hugo ikväll! Imorgon är det julmys med jobbet, Jossan ska ringa och väcka mig ;D Annars blir det nog ganska lungt imorrn, eventullet träffa Liza på kvällen.

Ne usch, jag borde sova nu. God natt!

tips

Kolla in den här bloggen, http://alicjakrawczyk.blogg.se/
Alicja ska flytta till Polen och har en bloppis just nu, kanske hittar du något du gillar! :)

Some old pics

Hittade några gamla godingar på min hårdisk.. Haha herre gud, vad ska man säga?

 










Snart så..

Jag har precis suttit och ringt runt massa samtal angående förberedelser inför Thailand. Det är en del att tänka på när allt väl kommer till kritan. Det är bankkort som ska fungera utomlands, avgifter man vill undvika, försäkringar som ska förlängas, visum som ska fixas och pengar som ska växlas.. men det är det värt! JAG VILL ÅKA NUUU!!!

I förmiddags blev det en långpromenad i Aborreberg med mamma och massa andra människor, och ännu fler hundar. Hugo är i extas när han får springa runt och leka med hur många kompisar som helst!

Pratade även precis med Andreas, dom skulle just gå och äta. Han och Peder håller på med ännu en dykkurs, jag kan inte undgå att vara lite orolig! Imorgon skulle dom dyka ner på 30 METERS DJUP!! Håller tummarna att allt ska gå bra.. Det är faktiskt lite tomt här hemma utan honom!

Snart ska jag nog dra en snabbisrunda på stan, sen blir det hem och fixa lite inför kvällen personalfest. Mamma och syrrorna ska baka pepparkakor här hemma och jag är faktiskt lite avundssjuk, jag vill också vara med! Kanske inte blir någon personalfest för min del ;)


Bijouterier Lindex


we are who we are

Tack för en underbar kväll tjejer, jag hade hur trevligt som helst. Skulle kunnat sitta uppe hela natten!

Eftersom Andreas har tagit med min systemkamera till Thailand blir det inte så mycket bilder för tillfället, tyvärr. Antonia tog lite foton under kvällen, även om det var sparsamt, men ska se om man kanske får tillgång till dom snart!

Kvällen har bestått av glögg, massa god julmat, tärningsspel med massa paket och a lot of candy på det! Underbart. Sånna här kvällar borde man ha oftare för det blir riktigt uppskattat!!

Imorgon borde jag ta tag i mig själv och storstäda här hemma, men fy va tråkigt det känns just nu.. Dessutom borde jag gå ner på stan och prata med en tjej eftersom jag eventuellt har ett jobb på gång till sommaren! Men jag är inte den snabbaste på att ta tag i saker och ting.

Imorrn kväll är det för övrigt personalfest med mat och bowling på Hugo!


Just the way you are

JULKNYTIS, hur mysigt låter inte det? Ikväll bär det av mot Antonia där kvällen ska spenderas med massa mysiga tjejer. Det röda läppstiftet är på och jag är redo för kvällen.

Blev även en sväng på Ingelsta med Josefine förut och det hanns även med en fika på Fräcka! Nu ska jag åka och hämta upp Maria! Det är verkligen dags för mig att kila!

jag skulle sälja min själ..


No work today

En ledig dag. Blev promenad med mamma på lunchen, skönt att komma ut och röra på sig lite! Har även pysslat lite här hemma och snart tänkte jag åka ut till Ingelsta och checka lite julklappar. Vad ska man köpa? Alltid lika svårt..

Om jag skulle ta och piffa till mig lite då kanske, haha.

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Jag visste att jag var dålig, MEN SÅ DÅLIG? Hahaha, ett HALVÅR sedan senaste inlägget!? Okej, inga kommentarer..

Jag får försöka att se det här som ett nytt kapitel på bloggandet. Jag tänkte att jag kanske borde försöka komma igång och skriva lite med tanke på att det bär av mot Thailand om två veckor! Ja, precis, TVÅ veckor. Jag är så glad!

Snart är det jul också, myspys. Dock är väl knappast alla klappar inhandlade, men det blir tyvärr rätt snålt på den fronten i år med tanke på att sex veckor och fyra dagar i Thailand lär ta ut sitt pris..
Jag saknar min pojke som redan befinner sig där nere, men som sagt, snart är jag också där :D

Mitt mål den kommande veckan; BLOGGA! Kommer jag hålla det? Tveksamt..

Nu: sovdags! Jobbet dödar emellanåt.


Midsomras, ganska härligt

RSS 2.0