Min bloggapp vill inte fungera!

Jag lyckas inte logga in på bloggappen helt plötsligt. Förstår inte vad som är fel, det har ju alltid fungerat förut. Så nu skriver jag via safari på telefonen, problemet är att det inte går att ladda upp bilder här. That sucks!
Mamma, pappa och jag är ute i arkösund. Andreas jobbat natt så han kommer ut hit imorgon bitti efter jobbet. Jag skulle vilja ladda upp lite bilder som jag har på telefonen men det får tyvärr vänta..

Vi ser på Borat på tv just nu, pappa skrattar så han gråter emellanåt, typiskt hans humor! Haha

Härliga dagar

Dagarna går så fort, förstår inte var tiden tar vägen! Jag kom på att det var länge sedan jag bloggade. Det har hunnit meds både student och midsommarfirande sedan sist! Jag har en hel del härliga bildesegern midsommar som jag kanske delar med mig av vid ett senare tillfälle. 
 
Just nu sitter jag på jobbet, har rast. I förmiddags var Andreas och jag och hälsade på Emilia och Niklas och deras underbara lilla Elliot :) huuur söt som helst!! Vi kommer träffa dem imorgon igen på begravningen. Jag var och köpte lite nya kläder till morgondagen. Det är så svårt det sär med klädsel på begravning tycker jag.. 
 
Fär övrigt trivs jag himla bra i mitt korta hår, känns så skönt att vara av med det långa! 

Ännu en gång tas glädjen ifrån oss

Vi som skulle vara glada för Lovisas skull idag. Idag är hennes dag. Men imorse kom ännu ett tråkigt besked. Sorgen vill inte låta oss vara.

Jag gjorde det!!

I cut my hair. Short.


Nästan 3 decimeter kortare!


Gråtstund i köket

.


Livet är så orättvist

Hemma är det blandade känslor just nu. En vän, främst till Lovisa men även till oss andra i familjen, har råkat ut för en hemsk olycka. Han skulle ha tagit studenten imorgon. Vi håller tummar och tår för att han kommer klara sig.

Imorgon tar min älskade lillasyster studenten och vi ska glädjas för hennes skull! Jag vet att hon har längtat till den dagen länge! Så imorgon kväll blir det fest för hennes skull.

Jag har även en liten överraskning angående mig själv, men jag sparar den en liten stund till känner jag.


Livet rullar på

Livet i Norrköping rullar på och för min del är det ganska lugnt just nu. Jag chillar mest, spelar lite golf, jobbade idag, var på tårtkalas tidigare i veckan och igår kväll var jag hos Vickan med brudarna ett tag :) livet rullar på som sagt! Andreas jobbar en hel del och den här helgen har vi verkligen gått omlott om varandra. När han kommer hem så åker jag, typ..
Ikväll har jag mamma och pappa haft hemmakväll. Småsyrrorna är ute på stan och röjer och jag är verkligen INTE avundsjuk. Det var såå himla skönt att bara koppla av framför en film efter en ganska hektisk dag.

Nehe, om man skulle ta och sova några timmar då kanske :) night!


God morgon


Det där med golf

Jag har gett mig på att ta grönt kort. Kursen började i morse så jag har stått ute och frusit i en och en halv timma, riktigt ruggigt! Imorgon är det dags igen. Kursen är klar till midsommar så det blir perfekt för min del eftersom jag börjar jobba efter midsommar.

Igår var det konfirmation för kusin Amanda i Kuddby kyrka. Efter det blev det god buffé i Ljunga och senare en sväng till Söderköpings brunn för att titta på lillasyster Lovisa som var på bal :)


RSS 2.0