Biggest loser

Jag kan inte fatta att det är sant!! Sitter och tittar på biggest loser-finalen. Människorna är ju helt fantastiska, jag finner inte ord! Vissa har gått ner över 60 kg, hur är det ens möjligt? Jag har bara en sak att säga, all ära åt dom! Att ändra en hel livsstil lär ju knappast vara det lättaste..


Trött tjej

De nya kurserna är igång och tempot är högre än någonsin känns det som! Jag kom hem från skolan för ett tag sen, lagade lunch och tänkte sätta mig och läsa lite inför imorgon. Men det gick inte så bra. Jag är såå trött, somnar bara.. Det får bli lite slappande vid tvn en stund, sen är det dags att ge sig på artiklarna igen.


Smoothie

Banan och vanilj, gottigt :)


Back to Trysil

Det blir troligen en sväng till Trysil över påsk. Några sista åk i backen för den här säsongen :D


Mumma

Mustig älggryta med ugnsstekt potatis och sallad till middag. MUMS!


New make up

Sminket som jag beställde från e.l.f. har äntligen kommit! Än så länge har jag bara testat ett av nagellacken.


Wild one

Min helg har varit såå himla bra! Jag har gjort massor av mysiga saker med vänner och familj.
Plankstek på Hugos, afternoon thé på Villa Fridhem, korvgrillning över öppen eld vid en sjö, Södra Finnö, kalas hos Martin, promenerat runt strömmen i vårvädret och en massa annat mys!

Nu ska Andreas, jag och Hugo gå och lägga oss! Hugo ska vara här till nästa helg :)


Underbara

Klockan är efter elva och vi ligger fortfarande kvar i sängen, riktigt skönt faktiskt. Vissa dagar känner man att man bara behöver det här!

Igår var Andreas och jag hundvakt åt Hugo och kusinernas hund. Så vi åkte ut till skärgården till Andreas farfar där vi gick en långpromenad och sedan fikade. Vädret var helt underbart, och när jag kikar ut nu så ser det ju lika livande ut idag :) på kvällen åkte vi till Ljunga och grillade. Årets första!

Ne, nu ska jag nog gå upp. Kan knappt vänta på att få gå ut och känna solen och värmen i ansiktet!


Uppgradering

Mamma har ÄNTLIGEN uppgraderar sig på telefonfronten. Idag tog hon sig i kragen och gick och köpte en iPhone! Jag har haft en ca tre timmar lång lektion för henne i grundläggande kunskaper, haha! Men nu är hon på G. Lite övning så..

Andreas och jag var och hälsade på Filip förut och kilade in nya lyan. Riktigt fin :) blev även en fika och lite skitsnack. Nu är det läggdags. Natti!


Finally!!

Nu är äntligen den andra tentan skriven, hur skönt? Nu ska jag dricka en god hallonsmoothie. Om ett tag bär det av mot Norrköping :)


Morgontrött


Pannkaksdejt

Idag blev det sen middag. PANCAKES! mums :)

Imorgon är det tenta, och det får gå som det går. Pluggmotivattionen har varit noll. Men jag håller tummar och tår!


Idag har jag hängt i min oversize-leopardtröja. Bästa pluggplagget!

Barnförbjudet

Sitter och kollar lite på felsms.com och hittade ett sms som jag bara inte kan sluta skratta åt. Jag säger bara: STACKARS TJEJ!! hahaha

Till: Morfar
Sms: Nu vet jag!!! En falukorv!!! Det är precis vad din stora härliga kuk ser ut som! En stor härlig falukorv!
Svar: Inget

Förklaring: Åherregud vad jag fick förklara mig och be om ursäkt och skämmas och bli generad och allt det där. Mitt mss skulle till killen min.

Vem skulle inte hellre dö än att behöva träffa morfar igen?

Det sägs att färg gör att man minns bättre

Hoppas det fungerar! Haha


Det där med att välja

Igår bakade jag scones gjorda på dinkelmjöl till frukost. Toppade med solrosfrön som fick en härlig rostad smak i ugnen. Åh vad jag är sugen på det idag igen! Men jag orkar inte och jag hinner inte. Finns bara en aktuell sak att göra just nu, p l u g g a. Sista dagen. Imorgon; tenta!!


True


MysHugo

Min lillasyrra slickade den här bilden igår, inte undra på att man saknar den här killen ibland!


Neeej

Jag har gjort världens mest irriterande grej! Har tenta i sälj/inköp på onsdag, har alltså bara 3 dagar på mig att plugga. Idag har jag suttit i stort sett hela dagen och pluggat på de instuderingsfrågor vår lärare lagt ut och svurit över hur svårt det är. Problemet är bara att jag har pluggat på FEL FRÅGOR! Åh, jag är så arg! Nu struntar jag i det här, nu ska jag kolla på BigBrother!


e.l.f.


Klickade hem detta igår. Det är första gången jag beställer från elf, men man kan ju inte säga annat än att det är prisvärt smink i alla fall! Nu väntar på jag på att dessa ska dimpa ner i brevlådan så att jag kan få testa allt :) Beställde bland annat ett mineralfoundation, upp till bevis om det är bra eller inte! Blev även någrra nya nagellack, en concealer, en mascara och ett rosa strawberry lipbalm.

Filmtips

Jag saknar dig - en svensk film om syskonkärlek och hur man överlever när den andra inte längre finns kvar. Jag rekomenderar den här filmen starkt! Det går inte att hålla tårarna tillbaka.
Filmen handlar om Tina och Cilla som är enäggstvillingar. Tjejerna är otroligt olika varandra men bakom fasaden finns en otroligt stark kärlek till varandra. När Cilla blir påkörd av en bil och Tina tvingas leva utan sin andra halva blir livet otroligt svårt.

Alla borde se den här filmen, den känns i hjärtat! Tyvärr är inte huvudrollen världens bästa skådespelerska enligt mig, men budskapet når fram ändå! Fillmen är baserad på en verklig händelse.


.


Ett steg närmre

Då var en av två tentor skrivna, så skönt! Nu gäller det bara att pluggapluggaplugga till nästa tenta som är på onsdag. Sen kan man koppla av lite åter igen :)


Frulle och tentaplugg


godnatt


oops

Oj, det blev något galet i det förra inlägget. Skrev inlägget från mobilen och när jag hade lagt till alla bilder så blev det visst massa adresser också. Aja, nu vet ni varför ;)

En bild säger mer än tusen ord.

Inte ett inlägg på sju dagar. Bad. Jag är för tillfället ganska uppslukad av plugget. Tenta på lördag och sen på onsdag. Fullt upp vill säga.
I fredags åkte vi till Norrköping och blev kvar ända till onsdag morgon. RIKTIGT SKÖNT! Vi har även hunnit med en tripp till Stockholm för att gå på båtmässan. Jag köpte ett par seglarskor som jag dock glömde kvar hemma hos m&p.
Resten av långhelgen har bestått av tid med familjen, släkt och vänner. Vi har hunnit med att fira Antonia som fyllde 21 år, firat mormor, gått flera långpromenader, grillat korv i skogen, träffat Andreas mormor, mamma och lillasyster och en massa annat kul!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1836817/images/2012/pic_194001362.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1836817/images/2012/pic_194001364.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1836817/images/2012/pic_194001366.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1836817/images/2012/pic_194001367.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1836817/images/2012/pic_194001370.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1836817/images/2012/pic_194001371.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1836817/images/2012/pic_194001382.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1836817/images/2012/pic_194001387.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1836817/images/2012/pic_194001389.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1836817/images/2012/pic_194001390.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1836817/images/2012/pic_194001393.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1836817/images/2012/pic_194001405.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1836817/images/2012/pic_194001407.jpg" class="image">


Kvällste och chokladbollar

Imorgon åker vi till Norrköping, ska bli riktigt kul :) Hela helgen är redan planerad och jag borde även trycka in lite tentaplugg!


Just pretend


Alla kan göra något!

Dessa 30 minuter skapar verkligen en tankeställare. Alla människor borde se den!

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


Mjaoo

Jag har ju länge gått och suktat efter en hund, tycker att det skulle vara hur mysigt som helst, men har insett att vi kanske inte har den tiden som behövs. En hund är ett stort ansvar och det krävs mycket tid för att få en lydig och trevlig hund. Så, hund får helt enkelt vänta!
Där emot har Andreas och jag börjat fundera på katt istället. Jag är ingen riktig kattmänniska och jag har tidigare varit emot att ha katt i lägenhet. Men jag har läst om massor av olika kattraser på internet och det finns ju faktiskt raser som trivs bäst inomhus och som är väldigt lugna av sig. Jag skulle aldrig klara av en "vanlig bondkatt" i lägenhet för de behöver verkligen få komma ut och göra av med all sin energi, vilket är svårt när man bor i lägenhet, men hittade en ras som heter ragdoll. Den rasen är väldigt lugn och tyst av sig och trivs bäst inomhus, alltså en ras som rekomenderas om man bor i stan.
Vi får se hur det blir efter sommaren, kanske bestämmer vi oss för att skaffa en katt. Dock är ragdollen ganska dyr eftersom det är en raskatt, man får räkna med åtminstone 6000-10000 kr. Ganska dyrt, men det kan det väl vara värt :)


Älskar färgerna och de blå ögonen!



My god

Inte trodde jag att det skulle bli säger illa, jag kan nu knappt röra mig.. Jo, vi snackar träningsverk!!


Saknar min myskille just nu.


Sleep mode

Nu är det sängdags. Jag är riktigt mör i kroppen efter ett pass bodypump! Förta gången jag prövar den typen av träning. Roligt men hårt!


Hair


Plugg

Så var det dags att sätta sig och tentaplugga. Åh, vill inte, orkar inte.. Vill bara ut i solen!


Yesterday night

Jag hade en så himla bra kväll igår! Först var det tjejfest hemma hos Jessica med hennes kompisar från Tranås, sen blev det utgång. Alla tjejer gick till Karlssons men jag kom inte in, jag är ett år yngre än dom.. Så jag gick till Andreas och hans kompisar som hängde på centrum bar. Alla har jämt snackat så dåligt om det stället och jag har aldrig varit där förut, men jag har faktiskt en annan uppfattning. Jag hade jättekul, men det beror väl säkert på vem man går dit med :) det var i alla fall superkul att partaja med Andreas kompisar, måste göras om! :D

Som ni kan se på några bilder så blev det ganska onyktert framåt kvällen ;)


Just the way you are.

Just nu lagar jag köttgryta, dricker ett glas vin och taggar inför ikväll. Ikväll blir det party hos Jessica med hennes kompisar från Tranås :)
Jag har precis duschat så snart är det väl dags att börja fixa sig inför kvällens festligheter!

Det är fint det även idag så Andreas och jag tog en promenad runt Munksjön, riktigt skönt :)


Njuter av livet

Myskväll med min fina! Vi har precis ätit en otroligt god plankstek, nu har vi chips, dipp och choklad som väntar på oss. Onyttigt, MEN så gott :) får väl träna lite extra efter helgen! Föresten så ska Andreas och jag testa body pump på tisdag, så jag passar på att vara lite onyttig nu :)


Vårvårvår

Äntligen lite värme! Sitter på balkongen och solar mig lite. Allt är nästan perfekt förutom att grannen ovanför är cp. Självklart ska idioten rysta sin sjukt vidriga matta när jag sitter och solar. Det var nog första gången på många år den mattan såg solljuset!! Fullt med smuts, dam och hår kom nerflygandes på mig helt plötsligt, sjuuukt vidrigt!
Annars är det riktigt behagligt på balkongen :)

Föresten så tog jag mina nya skor jag köpte i söndags till skolan idag, my god, det fick jag ångra. Mina två hälar är öppna sår och det var en plåga att ta sig hem.. Men nu är jag äntligen hemma och har plåstrat om dom stackars hälarna!


Partybowling

Igår var det partaj med lite tjejer från klassen. Först var några av oss hemma hos Lisa där vi åt tårta eftersom både jag och Lisa har fyllt år. Jag fick två flaskor vin av brudarna, så snällt :)
Efter tårta och vin gav vi oss av mot bowlinghallen där vi mötte upp dom andra tjejerna, där blev det partybowling. Det blev riktigt lyckat! När vi hade bowlat en timma blev det tacobuffé och senare gick vi till akademin :)

Idag har jag varit i skolan och snart ska jag ta mig mot gymmet.


RSS 2.0