Norrköping

Då är vi tillbaka bland vänner och familj i Norrköping över helgen!

Andreas, mamma och jag kom just hem, vi har varit och spelat bowling ikväll! Annars har det varit ganska lugnt. Igår åkte vi till Arkösund där vi blev kvar över natten. Såå skönt att bara koppla av för en stund!

Resten av helgen ser också ut att bli lugn. Vi TAGGAR Valborg!


Norrköping

Då är vi tillbaka bland vänner och familj i Norrköping över helgen!

Andreas, mamma och jag kom just hem, vi har varit och spelat bowling ikväll! Annars har det varit ganska lugnt. Igår åkte vi till Arkösund där vi blev kvar över natten. Såå skönt att bara koppla av för en stund!

Resten av helgen ser också ut att bli lugn. Vi TAGGAR Valborg!


Of to school



Bad news

Jag har haft ont i min högra häl sen i lördags. Har inte ens kunnat stödja på hälen så jag har fått gå på tå! Ganska jobbigt.. Men jag pratade med vårdcentralen i förmiddags, och det visade sig att jag har fått hälsporre. Hon på vårdcentralen sa att det innebär att hälbenet har sjunkit ner så att man går på benet, och det är det som gör ont. Det känns som att gå på en nål!! Så nu har jag varit och köpt en specialsula så att jag ska kunna gå normalt. HOPPAS verkligen att det blir bättre! För det här suger :(


Kolla in min auktion!

Idag lade jag ut min fina Helly Hansen-jacka på Tradera. Är sugen på en ny jacka inför sommaren! Kika gärna in på auktionen om ni är intresserade :)

http://www.tradera.com/helly-hansen-seglarjacka-fint-skick--auktion_163302_154575834


Det ser inte så lovande ut..

Skickade den här bilden till mamma igår, såhär svarade hon: "Jag hoppas att du åldras finare !! Jag såg ej att det var du" haha tack mamma!


Nu är det slut på veckan...

...det är dags för FREDAGSMYYYS!


Gårdagens


I Råslätt händer det grejer

Lite smått irriterad. Igår kväll när Andreas och jag satt framför tvn började det lukta bränt. Först tänkte vi inte på det så mycket men efter ett tag började det lukta mer och mer. Jag trodde det var datorn eller tvn som luktade först, men när vi öppnade balkongdörren insåg vi att det var något helt annat. Bilbrand. IGEN.

Börjar bli riktigt trött på det här området. VARFÖR måste det finnas så många idioter som bara vill förstöra för andra? Lägenhetsletandet är i full gång här hemma, men utbudet är dock inte så stort i den här staden..

Som tur är var det inte våran bil som brann, den här gången...

Läs artikeln här:
http://jnytt.se/nyhet/46993/tre-bilar-forstordes-i-brand-pa-raslatt


HAPPY GIRL

Jag är glad! Idag fick vi äntligen reda på våra tentaresultat, och jag är så nöjd! Det kunde knappast ha gått bättre än såhär! Men lyckan får inte lov att infinna sig speciellt länge. Nu är det full fart i två andra kurser och stressen trycker på ganska bra. MEN, när dessa kurser är avtentade så är det dags för det efterlängtade sommaruppehållet. HÄRLIGT! Det betyder dessutom att jag redan gått ett helt år på högskolan. Helt otroligt!


Fikatime

Min speciallatte med en chokladbit i botten samt hemlagade bullar :D söndagsfika!


Myslördag


New in

Fick med den här fina hem igår från H&M. Vårig :)


Bakning

Igår när jag kom hem från föreläsningen var jag inte speciellt sugen på att plugga. Så istället köpte jag jäst och gick hem och bakade bullar och två brödlimpor! Mums! Sitter och smaskar på en bulle just nu och dricker te. Nu är det pluggdags. Måste ta igen det som missades igår..


Den här godingen ramlade in genom min brevlåda igår..

..man blir ju bara såå glad! Nu ska jag kika i den lite innan jag somnar. God natt :)


Världens vackraste systrar




Härliga påskhelg

Då var den långlediga helgen över och vardagen är tillbaka igen. Jag har börjat ta itu med den ena supertjocka boken som ska hinna läsas innan tentan (vilket känns helt omöjligt att lyckas med!!).

Påsken spenderades i Trysil där det blev utförsåkning, längdåkning, promenader, påskmat, påskäggletande och annat trevligt.

Några bilder från vår härliga helg som även bjöd på solsken.





Påskledigt!!

Wiiie, påsk! Ledigt! Sitter i bilen på väg till Norrköping där det blir ett bilbyte och sedan vidare mot Trysil. Några dagar i backen står på listan :) wonderful! Dock har jag mina kursböcker med mig som bara väntar på att bli lästa, suck..


RSS 2.0