Gymnasieslaget










Oj, en vecka sedan update

Tiden går bara såå fort! Jag vet inte var dagarna tar vägen, hela den här veckan har bara svischat förbi.. Nu är det söndag igen och MORS DAG! Varför tänkte jag inte på det lite tidigare för? Tur att mamma inte är hemma just nu.

Helgen:
I fredags var det gymnasieslaget, riktigt roligt. Det drog dock ut på tiden så i slutet kändes det mest segt. Finalen stod i alla fall mellan Haga och De Geer, och till slut vann De Geer. Eber kom ju då sist i år, host host. Haha, det blev lite krisstämmning där ett tag mnär Eber trodde att dom var i final men så visade det sig att dom inte var det.

Andreas och Becka kom och hämtade mig och Josefine när det var slut sen, det blev Max till lunch för ingen av oss orkade fixa käk.. Framåt kvällen dök Jenny upp, vi hade tänkt dra och sätta oss på Fräcka men i stället blev det Durkslaget tillsammans med mamma, pappa och familjen Ljung. Riktigt trevligt. Sedan hem till oss igen.

Lördagen var till en början ganska lugn. Andras och jag åkte ner till mammas salong. Han skulle klippa sig och ja testad lite balfrisyrer. Gud vad svårt det ska vara och bestämma sig!
Framåt kvällen var det dags att göra sig iordning och sedan åka på Nickes 20-årsfest. Vi blev upphämtade av Nathalie och sedan åkte vi till Moa. När hon var färdig åkte vi till Djurön där festen hölls. Tyvärr var det väl inte så jätteroligt så Moa, Nathalie och jag åkte in till stan. Det blev pizza och lite dricka hemma hos Nathalie sen drog vi mot Otten. Samma sak där, kvällen kunde ha varit bättre!
Det blev en rätt så tidig kväll och jag tror vi var hemma runt halv två-två. Nu kom jag nyss hem från Andreas och snart ska jag göra mig iordning för klockan två ska vi vara hos hans mormor.

Föresten så är det bara TRE dagar kvar till mösspåtagningen och FEM dagar kvar till balen. JAG KAN INTE DANSA VALS!!!


Konfirmation

Ja, då var även min kära kusin Evelina konfirmerad. Först blev det kyrkan sedan hem till kusinerna och äta massor utav god mat och tårta! Inte helt fel. Jag tror inte vi var hemma för än 21.00 någonting. Blev en promenad med mamma, Becka och Hugo såhär på kvällskvisten. Nu ska jag sova och ladda inför den sista skolvecka!
Blirjobb måndag, tisdag och onsdag. Tänkte även försöka hinna med lite plugg, måste ju fixa det allra sista nu.. Skönt att slippa sitta och råplugga i helgen! På torsdag blir det Vadstena och Linköping med historiagruppen och på fredag är det ju gymnasieslaget!

Grattis Evelina!


Läggdags

Någon restaurang blev det aldrig av, mamma och pappa blev utkörda till Arkösund av Becka som skulle ha massa kompisar här ikväll. Jag är hemma igen efter jobb och en tur till Nette där även Fredrika och Jenny var, och här hemma dunkas musiken kan jag säga. Pånedervåningen hålls stämningen av 15 åringar.. Inga kommentarer.

Imorgon är det bara på't igen. Jobb 12-18 sedan borde jag verkligen plugga, men en lördag skulle kunna vara roligare. Nu blir det sängen <3

Man kan väl knappast klaga på vädret i alla fall!

Fredag och solen skiner som aldrig förr! Den här veckan har verkligen gått snabbt. Jag hade för övrigt den sista samhällslektionen ever idag, sjukt! Det är liksom bara EN vanlig skolvecka kvar nu..

Eftermiddagen har bland annat spenderats ute i solen, skönt skönt! Nu är det dags och sticka iväg och jobba ett tag, jag har noll lust till det just nu. Föredrar att glassa i solen, men men. Efter jobbet blir det troligen restaurang med mamma och pappa, men vi får väl se. Ha det härligt i solen. Bye!

Heldag i Stockholm

Idag har jag varit i Stockholm i stort sett hela dagen. På förmiddagen gick vi guidad tur i Gamla stan, riktigt trevligt faktiskt. Runt 12.00 fick vi lite egen tid för att äta lunch. Nicoline, Josefine och jag gick och satte oss på en jättemysig uteservering. Solen sken och det var riktigt varmt och behagligt. Det blev lasagne och ett glas vitt, hur mysigt som helst! Helena och Nicolina dök även upp efter en stund och gjorde oss sällskap.

Efter lunchen gick vi på ett medeltida museum. Guiden var jätteduktigt och det var riktigt intressant att höra om hur människorna levde då. Det är alltid roligt att lyssna när det är någon duktig som pratar! När vi var färdiga på museet blev det e tur med tjejerna på stan. Hittade två par söta skor som jag köpte, jag som skulle spara pengar till studentveckan! Jag kommer vara såå pank den veckan..













Hoppas även på att få Nickis och Jossans bilder snart! ;)

Jag är så duktig!

Igår var det bolagsstämma, vi gick alltså igenom hur det hade gått under året och slutade med att avveckla det. Vi delade på de sista teerna som var kvar, tror det blev ungefär fem påsar var eller något. Vi var även snälla och gav vår rådgivare Tomas några påsar samt vår projekthandledare. Igår var försten sista gången vi träffade Tomas någonsin! Troligen i alla fall, man vet ju inte om man springer på varandra på stan eller nått.
Det kändes lite larvigt när vi skulle säga hej då, ingen visste vad man skulle säga.
Tomas bara: jaha, hej då. nu ses vi aldrig mer!
Haha, jag garvade mest. Man behöver ju inte göra det till värsta dramat direkt. Vi har nog ändå bara träffat honom 5-6 gånger under året.

Idag har jag varit hemma från skolan. Jag har hunnit med jättemycket vad gller skolarbete, känns underbart. örjar känna att det inte är så jättemycket kvar nu, det gäller bara att fixa till det allra sista. Det blev även en solning med Josefine och Lollo vid lunch vilket var välbehövligt. Börjar få lite panik över bleka ben, snart är det studentvecka och barbent! Man kanske borde ta till lite "bus".

Imorgon blir det Stockholm med Historia C-gruppen. Först en sväng i Gamla stan, sedan något muséum tror jag och sen får vi även lite egen tid. MYS! Jobbigt bara att bussen går 7.30..

  

Fyra dagar med dig.

Då var det söndag igen och känslan av hopp är som alltid på söndagar långt borta.. Min kärlek har återvänt efter fyra dagar här hemma tillbaka till lumpen igen och kommer inte hem på två veckor. Dock är det sista gången han är borta såhär länge vilket känns underbart!

Igår blev det första dagen på jobbet på "riktigt", det var alltså dags att kommaigång med försäjningen. Det gick väl inte så jättebra tyvärr, sålde ingenting haha. Men men, första dagen som sagt. Kvällen bar iväg till underbara Nicoline där det var förfest, efter det blev det Hugo med Andreas och Maja. Härligt! Det var sjukt länge sedan jag var ute på krogen känns det som så det är väl dags att börja värma upp inför studentveckan nu.

Idag blev det 6 timmar på jobbet vilket resulterade i lite sälj! Skönt att ha kommit in i det lite grann nu. Hoppas på att det flyter på lika bra även nästa gång.

För övrigt är det sjukligt mycket att göra i skolan nu så jag antar att min enda fria tid måste läggas på skolan, känns superkul! Imorgon ska vi ha bolagsstämma med vårt UF-företag och det är även dags att avveckla det imorgon. Just nu känns det mest sköt att det är över, det är så himla mycket annat att tänka på ändå. Man känner av att det inte är lång tid kvar till studenten nu. Det är TVÅ veckor kvar tills betygen ska vara satta så det är baa att kämpa på med det sista nu för sedan är det försent..

Nu är det nog dags att gå till sängs för imorgon blir en tuff dag. God natt.


Ledigt

Skönt med några dagar ledigt, det känns välbehövligt! Igår blev det Stavsjö, firande av Josefine. God middag, gott vin och trevligt sällskap, kan det blir bättre?

Ikväll har jag, Andreas, hans pappa och tjej och några till varit på resturang. Andreas har även lovat att vara taxi ikväll så just nu är vi hemma hos mig och väntar på ett samtal. Han ligger dock i min säng och sover så jag ska väl försöka få liv i honom snart!
Imorgon blir det första riktiga arbetsdagen, jobbar 12-18 sen bär det av till Nicoline. Trevligt trevligt!





Jag älskar min pojkvän, mina vänner och min familj
<3

Update

Jag har varit dålig på att uppdatera på sistone. Har jätttemycket plugg och nu har jag dessutom fått ett jobb så tiden går ganska snabbt åt. Jag ska försöka bättra mig så fort jag får mer tid.

Imorgon kommer Andreas hem och jag är SÅ glad! Nu måste jag sova, för imorgon är det skolan nästan hela dagen med prov och efter skolan blir det jobb..

God natt!

<3

Jag har världens bästa pojkvän! Synd bara att jag får träffa honom så sällan..

Nedräkning

Då var det 35 dagar kvar tills det är dags att ta tag i sitt liv, på riktigt! Inte speciellt lång tid med tanke på hur många år som gått sedan man började skolan.

Jag kommer fortfarande ihåg första dagen i lekis. Gud, vad nervös jag var. Jag kommer ihåg hur jag höll mamma i handen och mötte alla nya människors blickar. Alla var vi lika spända inför vad som skulle komma. Äntligen var man gammal nog att börja skolan!
Och här står vi nu på tröskeln och väntar på att ta steget ut i livet med alla val och möjligheter framför oss. Hur ska man veta vart livet kommer att ta vägen? Jag har inte en aning om hur mitt liv ser ut om 10 år. Visst har man väl planer, men vem säger att det blir som man tänkt sig?

Idag är det den 6 maj vilket innebär att om en månad samma datum är vi mitt inne i studentveckan. Vi firar att vi har fixat alla de här 13 åren i skolan! Visst är det väl underbart, men jag kan inte riktigt undvika paniken trots allt. Plugg direkt eller vänta? Jobba? Resa? Bara tiden kan bevisa..

Inte ska man väl gå och ha panik över studenten, det ska ju vara något kul. Något man bara upplever EN enda gång i livet och något man alltid kommer att minnas. Jag ska nog trots allt ta vara på den sista tiden i skolan nu, för snart är gymnasiet över föralltid. Inga fler lärare som tjatar om att man måste lämna in en massa arbeten, men inte heller alla vardagliga stunder tillsammans med alla underbara människor.

Jag sa ju att det var den 6 maj idag. Förutom att det är en månad kvar till studentveckan så är det även MALINS FÖDELSEDAG IDAG! Grattis gumman, hoppas du har haft en underbar dag.
 
Kom igen allihopa, nu lever vi livet sista tiden och uppskattar den sista månaden med varandra!


VÅR

Just nu spelas Chris Brown - Crawl i mina högtalare. Nu ska det vårstädas, pluggas och packas inför imorgon!Underbart!

Just nu...

... hatar jag skolan!

100504

Arbetsintervju avklarad! Det verkar som att det fanns en god chans till jobbet, men kravet är att jag ska börja jobba den 7/6, alltså offra studentveckan! Jag vet faktiskt inte om det är värt det i och med att man kan få passet som börjar redan kl 06.00 på morgonen. Ganska tidigt.. Jag måste nog fundera lite.

Jag sökte även ett annat jobb nyss, och 10 min senare ringer en kille upp och frågar vilket datum jag slutar skolan och sa att jag ska komma på arbetsintervju efter studenten. Kanon! Vore tråkigt att bli helt utan jobb..

...


But with that moon in the sky who wants to be alone

Då hade man klarat av första dagen på veckan, jag tycker alltid måndagar är så sega för då är det ju så långt kvar till helg. På fredag drar jag troligen till Ullared med Josefine, nice!

Imorgon ska jag på min första arbetsintervju och jag är nervös. Håller tummarna! Vore ju ganska skönt med ett jobb i sommar..

Föresten kom mina grejer från H&M idag, jag är besviken. Skorna var alldeles förstora och en av klänningarna var skitful på. Blir nog att skicka tillbaka lite grejer, behåller nog dock den blåa klänningen, den kan nog bli söt i sommar.

Nu ska jag nog snart ta och bege mig iväg till Nette, blir att sova där. Skönt med snack och skvaller från helgen ;)

vintras


För lång tid..

Då sitter man här igen. Söndag kväll med en hel tung vecka framför sig.. Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men min helg har knappast spenderats vid datorn!

Fredagen blev väl knappast som planerat, men jag gnäller inte. Det blev grillning med massa folk ute hos Jenny, därefter vidare in till stan för att gå vidare på fest hemma hos Antonia. Bussen in var ganska livad och jag tror vissa störde sig lite på vår sköna sång.
En kille frågade mig när jag skulle gå av;

Han: Är du med dom? (pekar på alla som sitter längst bak och sjunger för full hals)
Jag: Ja!
Han: Hur mycket skäms du på en skala 1-10?
Jag: 1
Han: Då skäms jag 10 för din skull..

Haha, förlåt alla på bussen om vi var jobbiga! Men det är ju bara Valborg en gång om året.. och tack alla som gjorde min kväll!

Visst är det roligt att festa och ha kul, men dagen efter spolar man gärna förbi. Jag tänker inte ens nämna hur jag mådde i lördags morse.. Senare på dagen blv det i alla fall en sväng ut till Arkösund med mamma, pappa och Andreas. Vi stannade även hos mormor en stund och Andreas och jag tog en långpromenad med Hugo i solen.

Lördag kväll, fest igen. Filip och Tove invigde nya lägenheten. Den här kvällen fick dock bli nykter för mig, och att byta ut vinglaset mot CocaCola var helt okej. Det fick bli bilen dit när man passade på att vara nykter.Kvällen avslutades på Max.

Idag har varit en typisk söndag. Blev en tur till Ljunga och grillning här hemma på kvällen. Nu är Andreas tillbaka i Eksjö och kommer inte hem förän om nästan två veckor, dessutom skulle dom vara ute i skogen den här tiden vilket innebär mobilförbud. JAG HATAR LUMPEN! Men det blir ju trevligt att inte ens kunna prata med sin pojkvän för äns slutet av nästa vecka. Jag kommer bli galen.. Men vad gör man?

Nu ska jag nog städa det sista i mitt rum om jag orkar. Sen blir det att lägga sig i sängen och tycka synd om sig själv. Ne, usch vad jag gnäller! Jag ska vara glad för det jag har, jag är lycklig!

GOD NATT!


RSS 2.0