Da var vaskan packad for sista gangen!

Nu har vi packat vara vaskor for sista gangen pa den har resan! Om 2h blir vi upphamtade av minibussen som ska kora oss till flygplatsen. Vi kommer vara dar kring midnatt vilket innebar att vi far vanta pa flygplatsen i 12h innan avgang. Vi valde att gora sa for att kunna utnyttja sista dagen har pa Koh Chang. Vi har haft underbara dagar har, igar var det mulet hela dagen men idag har det varit sol. Det kanns lite overkligt att vi faktiskt aker hemat nu, det ska bade bli skont och trakigt.. Jag sitter pa ett internetcafe nu sa jag kan inte ladda upp nagra bilder tyvarr, men ska se till att ladda upp bilder nar vi ar hemma. Nasta gang jag skriver sitter jag troligen hemma i kalla Sverige igen, nu ska jag bara njuta av de sista timmarna har! Ses hemma :)

Livet i Thailand går mot sitt slut

Vi ändrar på våra planer. Vi hade tänkt stanna i Pattaya tills vi åker hem, men istället åker vi till Koh Chang en sväng! Blir inte så lång tid där nere men det ska bli kul och se hur det är där. Vi hade ju från början planerat att åka till Koh Chang innan vi skulle hem, men sedan ändrades planerna och nu har de ändrats igen och vi är tillbaka vid plan A.

Vi har haft det bra här i Pattaya men vistelsen har varit väldigt annorlunda mot de andra ställena vi varit på i Thailand. Snart har vi nog sett de flesta sidorna av det här landet, allt ifrån riktig storstad (det bor ca 10 miljoner invånare i Bangkok) till riktig landsbygd, turistställen, uteliv och mycket annat.

Nu är det inte lång tid kvar innan vi sitter på planet på väg till Sverige igen. Jag kan inte riktigt förstå att vi faktiskt åker hem på torsdag. Man har liksom vant sig vid att man är i Thailand, man har inte tänkt så mycket på att man ska åka hem för det har varit så långt borta.

Nu ska vi passa på att bara njuta de sista dagarna som kommer spenderas på Koh Chang, för snart är vi tillbaka i vardagen hemma i kalla Sverige igen!


Dagens bild


RSS 2.0