Frihet?

Det var ett tag sedan jag uppdaterade sist och det har faktiskt hänt en hel del under den sista tiden. Till att börja med så är ju studenten över nu, inget mer Hagagymnasiet. Visst känns det väl skönt att äntligen ha nått det här målet som man så länge har gått och väntat på, men å andra sidan kan man ju undra vad man ska göra nu..
Jag är nöd över studentveckan och jag saknar redan alla!

Sedan sist jag skrev så har jag fått anställning på McDonalds stockholmsrondellen från 1 juli och även ett timvikariat på ett äldreboende, så jag har att göra i sommar! Andreas har ju även muckat från lumpen nu med så nu blir det att arbeta för oss båda ett tag. Jag får se hur det blir till hösten, trolligen börjar jag inte plugga igen för än nästa höst. Är ganska skoltrött just nu, desutom vill man ju känna sig säker på vad man faktiskt vill plugga.

Just ja! Jag fick även en systemkamera i studentpresent av mamma och pappa så nu är det bara att sätta igång att fota och hoppas på lite schysta bilder! :D

Snart är det dags att göra sig iordning för klockan 15.30 är det jobbdags!

Nu pratar vi timmar

Imorgon är det dags, imorgon är den dagen jag har väntat på hela mitt liv!! Det här kan inte vara sant.. Imorgon springer vi ut, aldrig mera gymnasiet i hela mitt liv! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Man är så himla lycklig samtidigt som man har panik över vad som kommer hända nu!

Imorgon kör vi gärnet och jag längtar! STUDENTFLAK, here we come!

Med oss i centrum

Då var vi igång, STUDENTVECKAN 2010!!! Vädret har aldrig varit bättre alltså! Igår var nog bästa dagen på länge. Mösspåtagning klockan 10.00 på Hagagymnasiet, helt underbart. Sen blev det Folkparken med sol, volleyboll och dricka. Hem till Nicoline, förfesta för att sedan dra och käka med hela klassen på Carl Johan! Sen kväll och mycket dricka!

Idag blev det rätt lungt, skolan en stund och sedan en lunch på stan med Josefine<3 Jobb mellan 17-21 och sedan ut till Andreas somkom hem idag. Jag kände att gårdagen höll på och ta kål på mig så en lugn dag har suttit riktigt fint! Nu ligger jag i sängen hemma hos Andreas och väntar på att bastun ska bli varm. Imorgon är det BAL!!

Tänkte lägga upp några härliga studentbilder, men jag kom på att jag inte har sladden med mig så det får bli senare. Nu blir det mys och sedan god natt. :)

RSS 2.0