Yeeeeeeeeeeeees

JAG ÄR ÖVERLYCKLIG, ANDREAS HAR FÅTT LEDIGT FRÅN LUMPEN SÅ HAN KAN FÖLJA MED PÅ BALEN! :D

Coolingarna <3

     
  


En dag kvar till helg

Idag har vi firat Lollo, ätit god mat, druckit gott och ätit god efterrätt!

Mina goda drinkar! ;)


På eftermiddagen stack mamma, jag o becka ner till mammas salong för att fixa håret. Efter en liten stund dök Lollo och Gustav upp. Becka färgade om sitt hår rött, jag fräschade upp min färg lite och Lollo klippte Gustav med lite hjälp av mamma. En riktig fixarstund blev det! Jag hade tänk att ljusa upp håret lite till sommaren men det blev inte så stor skillnad så vi får fixa lite mer en annan dag.

     
 Jag innan            Jag slingar      Becka blir röd      Lollo klipper 

Jag har även börjat tänka lite på vad jag ska göra efter studenten, tror jag har en idé! Pratade med mamma och hon var possitiv. Skulle ju va härligt att resa men då behövs ju lite pengar först, så det är väl det jag har funderat lite kring vad jag ska syssla med för att tjäna ihop lite money :) man vill ju ändå göra något kul!


GRATTIS

Idag fyller lillsyrran 17 år, GRATTIS LOVISA! <3






Årets första cykeltur

Idag blev det bara en kort sväng till skolan för att ha möte med vår projekthandledare och biträdande rektorn. Vi har haft lite problem med vår projektgrupp och även med vår handledare så vi hade ett möte för att försöka reda ut lite. Tyvärr kom bara halva gruppen så det var inte till så mycket hjälp.

Annars har jag hunnit med att storstäda mitt rum vilket känns skönt, har även tagit en långpromenad i vårsolen med Lollo och Gustav samt en cykeltur på kvällen med Becka. Årets första faktiskt! Det var riktigt sköt att få trampa runt lite, blev en sväng ner till stan och det kändes i lårmusklerna!

Nu ska jag snart gå och lägga mig för imorgon ska jag gå upp extra tidigt och fira Lollo som fyller 17 :) Hoppas på någon riktigt god mat på kvällen! Bye

Stockholm för två helger sedan

Måndagssyssla

Hela familjen sitter bänkade framför Svenska Hollywoodfruar, det har blivit lite av vår gemensamma måndagssyssla. Var och solade förut och nyss blev det även en promenad med Hugo.

Förut på stan med Josefine..
Jag hälsar på en kille som jag inte känner så väl. Så fort han gått vänder jag mig om till Josefine: 
-  det var han jag pratade om!
- aha, han du tyckte var så snygg..
- aa, precis!
- ja, det var ju inte något direkt fel på honom!

Vi vänder oss om för att gå ut ur butiken och vem står bakom hörnet om inte HAN! haha, pinsamt..


Även Hugo kollar på tv!

Bilder från lördagen




Nytt till garderoben

Kom hem från stan för en liten stund sen, blev en runda med Josefine! Egentligen skulle jag bara köpa en present till Lollo eftersom hon fyller år på onsdag, men det slutade med att jag kom hem med ett par byxor och en tröja till mig själv. Det är ju så svårt att motstå när man hittar något snyggt! Fast jag känner mig rätt så bra ändå för jag fick faktiskt med mig ett paket till henne med.

Nu sitter jag i soffan med en kopp te och lite glass vilket inte är helt fel. Inser dock att det är dags att ta tag i allt himla plugg nu.. Lite senare blir det att möta upp Becka på stan för en solning, känner att det är väldigt behövligt faktiskt!





Tröja med axeldekorer från H&M, 199 :-
Byxor från H&M, 199 :-

Söndag på Busfabriken

Då var det söndagkväll igen och måndagsångesten är stark. Gårdagskvällen blev mycket lyckad men idag har jag fått lida för att jag drack det där sista glaset vin! Men man ska inte klaga, det finns de som har det värre.

Idag har Andreas och jag varit barnvakt åt lilla treåriga Felix. Det bar av till Busfabriken och jag kan inte påstå att jag kände mig i toppform för det innan vi väl kom iväg. Det började lite försiktigt men efter en liten stund var Felix på topp. Jag tror nästan att han var på alla ställen samtidigt, jösses vilken energi han har! Vi busade regält alla tre och det var faktiskt riktigt roligt, och trött blev man också!
Det kändes som att vissa tittade ganska mycket och jag undrar hur många som trodde att det var vårat barn, haha.

Jag kom att tänka på att det är påsk nästa helg, vilket innebär att vi bara går fyra dagar i skolan den här veckan, skönt! Jag är skoltrött som bara den. På torsdag blir det eventuellt utgång, jag har ju lovat Josefine :) Så hoppas att det är många som ska ut då.

Jag borde sova, men jag inte inte trött. Varför ska man hålla på och ställa om klockan fram och tillbaka? Det är ju bara förvirrande.. God natt!


Lördag i Ljunga

Det börjar dra ihop sig mot party! Ikväll är det Ljunga som gäller. Om man skulle ta och byta om för att sedan bege sig några hus bort. Kvällen kommer bli lyckad!

Den lugnaste fredagen på länge

Då var det fredag kväll igen då och det känns helt underbart! Jag har hela tiden känslan av att det är lördag idag, så varje gång jag påminns om att det bara är fredag blir jag hur glad som helst. Det är två hela lediga dagar kvar innan det är dags för att gå till skolan igen.

Min dag har bestått av några timmar skola, mycket slappande men även tjejkväll med firande av Fredrika ute i Kuddby! Jag är nöjd. Vi blev bjudna på tacos och det blev en hel del prat om killar och sånt som hör därtill :)
Kvällen avrundas med film och ostbågar, det är ju inte helt fel det heller!


Hittade en gammal bild på datorn från tiden på Vikbolandsskolan, tror vi gick i sjuan. Hetingar, eller? haha


Det var då

   

Påsk förra året!

Våffeldagen och födelsedagsfirande

25/3 den årliga våffeldagen och inte en enda våffla har jag ätit, det fick bli tårta istället.

Efter skolan mötte jag upp Liza för en fika på stan, det blev mycket prat om framtiden. Vid fem åkte vi och hämtade upp Andreas vid tågstationen för att sedan åka hem till mig. Det blev lite mat och en snabb uppfräschning innan Andreas och jag satte oss i bilen och åkte ut mot Östra Husby för att överraska Nette på hennes födelsedag! Med en bukett rosor blev vi välkomnade av hennes pappa som kollade på oss förvånat och meddelade att hon stod i duschen.. Efter en stund blev det tårta och kaffe, mums!

Efter att ha socialat i några timmar var det dags att åka hem, och otur som jag har börjar såklart bilen låta konstigt. Jag fattar såklart ingentingmen Andreas försöker berätta vad som troligen är fel. Det blev ett stopp hemma hos honom i Ljunga där han fixade felet. Jag stod som en idiot brevid och fattade noll! När allt var fixat åkte vi tillslut in till stan, stannade i Hageby för att avsluta kvällen på Mc Donalds. ONYTTIGASTE DAGEN?

Nu börjar det dra ihop sig mot lite sömn, först blir det nog film. God natt!

24 03 2010

Onsdag, vilket betydet två dagar kvar till helg. Jag får alltid en så härlig känsla när onsdagen är över, då har man liksom klarat av mer än halva skolveckan och det är ju aldrig fel. Dagarna rullar faktiskt på läskigt snabbt och snart står vi där och vinkar med våra vita mössor och skriker oss hesa, den här tiden som är kvar kommer bara susa förbi!

På tal om att tiden går fort.. Vi satt och pratade om resor med familjen förut. Snart är det ju höst och vem vill inte resa iväg från mörkret då? Vi funderar på Oman igen, för det är så himla bra där, men jag är ändå sugen på att åka någon annan stans. Föresten så vet jag ju inte ens om jag kommer kunna följa med, det beror ju på vad jag gör i höst. Jag börjar få lite smått panik nu! Det skulle ju vara skönt att att skippa plugget något år och bara tjäna pengar och resa, men det känns ju lite surt om man inte får något jobb så jag slänger nog in en ansökan till högskolan i alla fall. 

Nej, nu måste jag nog ta och gå ut med min älskade hund, han börjar bli sjukt rastlös. Han kom nyss ner från mitt rum med mitt lypsyl i munnen. Dessutom har han lyckats äta upp allt inuti, jag tror jag blir galen på den där idioten alltså. ALLTID rackartyg..

Lite bilder från förra året i Oman:




En i mängden..

Då har jag äntligen bestämt mig, jag tänker börja blogga!en bild från Oman i höstas. Ge mig värme nu tack!

Välkomna till min blogg!

         

RSS 2.0