Materiell lycka!

Som jag skrev igår så var Andreas och jag en sväng på A6. Jag fick med mig några godbitar hem som kommer att utnyttjas flitigt i sommar.

Dessa godingar kommer från Scorett, trots att de är ganska höga så är det verkligen supersköna! Har trippat runt i dom här hemma på förmiddagen. Har nog aldrig gått i så bekväma klackar. Mina nya favoriter!!


Fick även med dom här fina hem. Dom kommer från din sko och kommer vara perfekta både i sommar och höst.



Klännigen kommer från H&M. Jag hade en likadan förra året fast men annat mönster, men tyvärr lyckades jag krympa den i tvätten..


Även denna från H&M, perfekt till jeansshortsen.


Det blev även ett hårsmycke i guld samt lite nödvändligheter.


Nu är jag redo för kusinens konfirmation i helgen samt mitt kusinbarns dop nästa helg!

Fina naglar igen

Idag har det varit storstädning av lägenheten, nu är vi snart redo att flytta till Norrköping över sommaren :) dessutom blev det en sväng till A6, och jag fick med mig en hel den hem. Kan ta lite foton imorgon :)


Jasså!?


Wihooooo

LOREEN!!! Nästa år blir det Stockholm för hela slanten!! Grattis Loreen, grattis Sverige!


Lördag

Lördag och god mat. Fläskfilé, vitlöksbröd och grekisk sallad. Mums!


BeckaBus

Yeeey, min lillasyster tog bussen från Norrköping och hit efter skolan idag, hon blir kvar till söndag. Bästa Becka, nu har jag något att göra i alla fall :) imorgon ska hon och jag skriva lite psykologiarbete som hon ska lämna in på måndag, annars blir det mest chill!

Nu är det sovdags, man blir trött av solen!


Ledighet

Första dagen på sommarledigheten och jag är smått rastlös redan.. Jag måste hitta på något de kommande dagarna!


Happy girl

Jag har haft en underbar kväll med underbara vänner! Tråkigt att säga hej då till varandra. De flesta av klasskompisarna kommer man ju inte att se för än i höst!

Mia har tjatat om att jag och Andreas ska komma upp till Östersund, skulle vara sjukt mysigt! Vi får se hur det blir med den saken :)

Nu är jag trött.


Redo

Nu är jag färdig för att ge mig av. Min underbara pojkvän ska skjutsa mig till Bella snart. Själv ska han sitta hemma och plugga till hans nästa tenta, stackarn!


I det här sommarvädret blir det barbent och klackar :)


Äntligen!!!

Jag är så glad! Det är äntligen sommarlov!! Första året på högskolan är avklarat, kan ju knappast bli bättre. Dessutom skiner solen och jag ligger ute på gräsmattan och njuter. Om ett tag ska jag gå in och göra mig i ordning, för ikväll är det tjejmiddag hemma hos Bella. Sedan får vi se vad kvällen erbjuder. Jag njuter :)


Plockar fram sommarskorna..

..och kommer på att jag har dessa färgglada. Härligt med starka färger till sommaren. (bortse från mitt avskavda orangea nagellack, haha)


Tillskott

Jag var en sväng på A6 förut för att uträtta några ärenden. Fick även med ett par jeansshorts hem. Välbehövligt. Dessutom var den ett riktigt klipp. Fick betala ynka 50:-!! Jag älskar att fynda :D


Prinsessdop

Jag sitter och tittar på prinsessan Estelles dop, man kan ju inget annat än smälta när man ser henne! Hon är ju bedårande söt!


Vill också!

Det är ju underbart att läsa alla statusuppdateringar och blogginlägg om det underbara vädret och alla människor som ligger ute och solar sig i sommarvärmen. Men. Jag. Sitter. Inne. Och. Tentapluggar.

Blev en kort promenad med Andreas förut. Vi kände att vi behövde få komma ut. Inte kul att sitta inne när solen skiner. Jag vill ligga ute och bättra på brännan. Men vi får hoppas att värmen håller i sig, så att även jag kan njuta när sista tentan är skriven på onsdag :)


Nooo

Neeej, hur kunde Camilla åka ut? Bajskorv! Jag vet, jag har blivit värsta Big Brother-nörden.. Men ändå! Marcelo borde ha åkt, han är ju inte en bra människa på något sätt. ORÄTTVIST.


Tröttis

Imorse gick jag upp tidigt för att åka till högskolan och skriva tenta, och nu ligger jag i soffan och är riktigt seg. Jag har även hunnit med att storstäda lägenheten och tvätta all smutstvätt. Älskar känslan när allt är rent och fräscht :)


Rotar i arkivet

Tenta på söndag, jag borde ha panik. Men istället sitter jag och kikar tillbaka till mina gamla inlägg här på bloggen. Hittade massor av härliga bilder! Just nu önskar jag att jag kunde spola fram några dagar, tills både kurserna är avtentade, och att man bara kan få känna sig fri och lycklig!










Mina hjärtan.


<><>

Åh vad jag blev sugen på att fräscha upp naglarna. Just nu är mina naglar knappast något att skryta med. Vill ha långa, fina naglar, som jag hade i vintras!


Sistasista

Imorgon är det redovisning, skönt att det äntligen är dags. Hatar när man har massor av släpande uppgifter som man bara vill kunna bocka av. Efter imorgon är det bara två punkter kvar på listan. Tenta i organization&leadership och tenta i marknadsföring. Sen; sommar!!


Back in the days


Soffpynt

Blev lite shopping till lägenheten idag. Andreas och jag kärade ner oss i några kuddar som passar perfekt i vår soffa! Det blev fyra stycken, så nu får vi nog lägga undan några andra kuddar.


Stackars.

När jag drog upp persiennerna i morse möttes jag av detta. Verkar som om någon har fått ta sitt pick&pack och dra och inte är välkommen hem igen.
I Råslätt händer det mesta..


Break i plugget

Tar ett uppehåll från tentaplugget och går över till grannen två portar bort för lite party. Blir dock ganska lugnt för min del. Måste ju orka upp och fortsätta plugga imorgon!


Style by..

..Tyra.

Klickade hem den här kuvertväskan för några dagar sedan. Kände att jag saknade en bra sådan. Jag blev glatt överraskad, den var ännu finare i verkligheten än vad den var på bilden. Brukar vara mest tvärt om annars tycker jag.. Dessutom var den lite Bally-inspirerad både med knäppningen och på insidan. Nice!

Rekommenderar denna varmt om man vill ha en kuvertväska som fungerar till allt! Älskar silverhörnen :)


Bullfika

Andreas och jag passar på att fika lite såhär på fredagseftermiddagen :) ikväll åker jag hem till Mia och myser lite med henne och Annie. Helt okej fredag!


Ostbågar på en onsdag..

..inte ok! Men har man massa tråkigt plugg framför sig så är alla metoder tillåtna :)

Var på ett bodypump-pass tidigare idag. Fläktsystemet fungerade inte som det skulle så det var riktigt fuktigt och varm där inne, dog lite smått!

Har även hunnit med lite planering inte midsommar. Det kommer bli awesome!! LÄNGRAR!


Wiiieee

Idag blev vi ÄNTLIGEN klara med den sista rapporten inför sommaren. LÄTTNAD! Nu är det bara en redovisning och två tentor kvar, sen har jag gjort ett helt år på högskolan! Lyckalyckalycka!

Blickar tillbaka mot Thailand. Skulle sitta fint att vara där just nu.


Plugga är livet

När tentorna är skrivna ska jag börja leva igen.


RSS 2.0