Sthlm baby

Då var zorbingen avklarad. Det var verkligen superkul!! Nu ligger vi på hotellet ute på Lidingö och ska snart sova. Det blir inte så sent ikväll, vi laddar inför shopping imorgon :D Vi har haft en riktigt bra dag. Efter zorbingen åkte vi till hotellet och checkade in. Vi åkte förbi systemet och köpte lite god dricka, köpte även mumsiga jordgubbar på torget, sen gick vi och satte oss på en filt i solen och bara njöt! Framåt kvällen åkte vi in till stan där det blev middag och promenad. En riktigt bra dag helt enkelt!


Hälsar helgen varmt välkommen!

FREDAG! Sitter på jobbet och inser att det bara är drygt tre timmar kvar innan det är dags att ta helg. Wihuu! Det känns som två välbehövliga dagar. Imorgon bär det av till Stockholm för Andreas och mig och två andra kompisar. Det ska bli så härligt med lite omväxling :) imorgon förmiddag är det all in på Zorbing. Det ska bli spännande att testa på. Sen väntar två heldagar i storstan som vi ska fylla med precis vad vi känner för för stunden! Nu är nog min rast slut snart så det är väl bäst att sätta punkt. :)


Inringd

Sticker till jobbet och kör ett 14-20 pass på min lediga dag. Why not?


Småpluttar för ca två år sedan.

Nykära som bara den. Vi anade nog inte att vi skulle flytta till en annan stad och bli sambos vid den här tidpunkten. Tänk så lite man vet om framtiden, och tänk så bra den kan bli :)

Tänkvärda ord av Marley


Alan alan.

Det är inte helt fel att klicka sig in på twitter och få ett leende på läpparna. Alan Garner förgyller min vardag!
 

RSS 2.0