utflyktsdag

Precis som många andra dagar blev det igår en dag av utflykter, dock med Liza och Kristofer också den här dagen. Vi hade riktigt trevligt. Fixade varsin moppe och gav oss iväg mot White Sand Beach, en riktigt härlig strand. Där spenderades några timmar innan vi insåg att det var för varmt att bara ligga still på stranden. Istället hoppade vi på mopparna igen och åkte vidare, vi hade hört att det skulle finnas vattenfall i närheten så vi letade runt. Efter ett tag såg vi en skylt så vi körde in där. Och visst fanns det vattenfall. Lite kort togs och sen drog vi vidare på vår moppefärd. Vi åkte mest runt och kollade lite innan vi insåg att klockan redan var efter 17, dags att röra sig hemåt.

På vägen hem kör vi igenom en svärm med getingar som mosas mot våra kroppar, några av dessa bestämmer sig även för att jävlas tillbaka, vilket resulterar i att både Liza och jag blir getingstuckna. AJ!!!! Det gjorde sjukt ont. Vidare till första apoket där vi ska försöka få en knappt engelsktalande thailändska att förstå att vi vill ha någon bra salva mot getingstick. Efter ett tag fick vi någon salva som var mot allergi, den fick duga. 10 kronor fattigare lämnar vi apoteket och åker sista biten hem. Direkt ner på stranden för att hinna se solnedgången, men först, beställa en drink!

Hem för att fräsha till sig något innan middagen. Blev indiskt, mums! Kvällen blev dock inte mycket längre än så, efter maten rörde vi oss mot hotellet för att snart där efter inta liggande possition.

Samanfattning; En riktigt härlig dag med bra väder HELA dagen! (första dagen sedan jag kom till Thailand)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0