Hua Hin - Bangkok

Då har vi spenderat våra dagar här i Hua Hin, blev en kort visit men vi har haft det jättebra här och vi har blivit väl omhändertagna av våra snälla vänner som vi har fått bo hos. Nu ska vi snart ge oss på att packa våra stora ryggsäckar, lika tråkigt varje gång.. Om några timmar beger vi oss mot Bangkok där vi bland annat tänkte besöka Siam Park som är ett jättestort vattenland och så ska vi självklart besöka Chatuchak som är Bangkoks största helgmarknad! 

Apberget i torsdags;
Aporna var inte riktigt så rara och gulliga som man tror. Andreas skulle ta upp kameran ur väskan, men överst låg en chipspåse som han var tvungen att ta ur för att få fram kameran. Chipspåsen hann knappt ur väskan och helt plötsligt hängde det en klase apor i Andreas hand. En halv sekund senare låg det en hög med 30-40 apor på backen och slogs och chipsen. Vi hann inte ens fatta vad det var som pågick innan den där påsen redan var borta!
Jag lyckades såklart sparka upp tån mitt i aprushen, mindre kul, men jag lever.

Bjuder på några utflyksbilder från apberget och lite annat. Lyckades dock inte fånga incidenten på kort i och med att kameran fortfarande låg i väskan när det hände.










Kommentarer
Postat av: Caroline Skogh

HEJ! Jag fick syn på facebook att du var i Thailand och nu följer jag din blogg, åker nämlingen dit om några veckor med en kompis och ska backpacka. Har du några tips!? :D

2011-01-22 @ 11:44:49
URL: http://caarolineskogh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0